Erősségünk az egyedi szoftver

A Prosper elsősorban egyedi igényekre készít szoftvermegoldásokat.
Ott tudunk másokhoz képest eredményesek lenni, ahol nem sablonos, átlagos szoftverre van szükség, mivel arra számtalan kész szoftver létezik.
Célcsoportunk meghatározó részét alkotják azon cégek, akiknek speciálisabb, vagy finomabban hangolt elvárásait egy kész szoftver nem vagy nem megfelelően szolgálja ki, különös tekintettel azokra, akiknél már egy dobozos/egyedi vállalati megoldás nem vált be.

A cég kompetitív előnyei

  • Több mint negyedszázados tapasztalat a szoftverfejlesztésben
  • Iparági szinten is kiemelkedően alacsony - leggyakrabban napon belüli - támogatási válaszidő (már működő rendszereinket sem hagyjuk magukra)
  • Rendszerszemléletben való gondolkodás
  • Munkafolyamatokon alapuló rendszertervezés és fejlesztés
  • Ügyfélközpontú hozzáállás
  • Kialakult belső munkamódszerek, belső szabványok
  • Innováció
  • Platformfüggetlen technológia

Technikai erősségeink

Folyamatos tanulás és innováció

Komoly munkát fektetünk abba, hogy mindig a kor szintjénak megfelelő eszközöket használjuk (keretrendszer, programnyelvi megoldások, technológiák). Modern alkalmazásaink eszközfüggetlenek, mobilbarátok, és nagy alapossággal megtervezett keretrendszerünknek köszönhetően nagy mértékben hangolhatók a sebesség, a biztonság és a dizájn területén.

Intergáció és szabályozás

Működés szabályozása: A szoftverrendszer - mivel a támogatott üzleti folyamat kiszolgálására készül - integráltan kezeli a munkafázisok sorrendiségét is, ennek köszönhetően nem hágható át a cégvezetés által meghatározott eljárási rend. Ezt a jogosultsági beállításokkal nagyon mély szintig lehet erősíteni. Mindezek eredménye a vállalati működés minőségének javulása.

Naplózás

A rendszer a háttérben naplózza a fontosabb tranzakciókat, eseményeket, ami által bizonyos felhasználói beavatkozások visszakereshetőek lesznek, ezzel is javítva a működési minőséget.

Elektronikus adatátadás

Az adatkapcsolat a partnercégekkel, hatóságokkal (beszállító, vevő, szállító, vámügy, stb.) gyors elektronikus adatkapcsolaton keresztül történik, ezáltal gyorsul az ügyintézés, csökken az emberi hiba lehetősége.

Távmenedzsment

A technikai beavatkozások, valamint a szoftvermódosítások átvezetése is interneten keresztül történik, ami idő- és költséghatékonnyá teszi a munkavégzést. Az új stílusú web- és mobilalkalmazások mindig a legfrissebb verzióban indulnak, de a robosztus kliens-szerver rendszerek kliensprogramjainak frissítése is automatizáltan történik.

Helyi / hálózati nyomtatók kezelése

Ha nyomtatásra kerül sor, a helyi / hálózati nyomtatók hozzárendelhetők bizonyos nyomtatási funkciókhoz, hogy pl. a számla vagy a komissiólista minden gépről ugyanarra a nyomtatóra menjen ki, így megelőzve a papírok keveredését.

Zöld szemlélet

Papírtakarékosság jegyében a nyomtatások elsősorban fájlba történnek, miként a szoftverek kimenete is elsősorban a képernyő.

Jogosultságkezelés

A jogosultsági szintek nemcsak ablakonként definiálhatók, hanem akár egyetlen gombra vagy beviteli mezőre beállítható eltérő hozzáférés, sőt beállítható pl. egy alacsony jogosultsághoz, hogy meg se jelenjen valamilyen információ.

Fejlett vezérlők

Szofisztikált szűrőpanelek és modern vezérlők alkalmazásával a meddő munkaidő hatékonyan csökkenthető.

Adatok exportálása

A szoftverek adatai további feldolgozás céljából átemelhetők szabvány irodai formátumokba, mint pl. XLSX, PDF, TXT, XML, CSV.